Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

I oni imaju smisla za humor

Najbolje prvoaprilske šale na internetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I velike kompanije su jučer pokazale da imaju smisla za humor.

Google se odlučio sa svojim korisnicima našaliti na nekoliko načina. U subotu su najavili novi Google Maps u 8-bitnom izdanju, a u nedjelju su najavili kako će se njihov automobil, koji vozi bez vozača, početi natjecati u profesionalnim NASCAR utrkama. 'Smatramo kako će vožnja automobila biti nabitnija stvar koju će računala raditi u budućnosti', rekli su u Googleu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za siromašne Moćna banka otvara restoran, nazvali ga: 'Zalazak eura' Slika nije dostupna Večera s izvjestiteljima VIDEO: Ove je godine doista blistao...Obama izazvao salve smijeha!

Ali to nije sve. Osim automobila bez vozača i 8-bitnih karata, Google je odlučio uvesti i nešto što se zove Gmail Tap. Zašto bismo imali mobitele s cijelom tipkovnicom kada možemo imati tipkovnicu sa samo dvije tipke, točkicom i crticom pomoću kojih ćemo ubuduće pisati Morseovom abecedom.

No, njihovoj kreativnosti ni ovdje nije kraj jer su za Chrome 'osmislili' tzv. multitasking mode. Ukratko, zašto biste imali jednog miša kad možete imati dva?

Ni Sony nije ostao dužan svojim korisnicima. Oni su izašli u javnost sa svojim računalom koje nazvali VAIO Q, a koji je veličine kovanice sa ekranom 'visoke rezolucije'. Najavljujući ovo računalo pozvali su se na svoje geslo 'Make. Belive.'

Sir Richard Branson jučer je najavio kako će njegova tvrtka Virgin konstruirati revolucionarno vozilo kojim će se moći probiti kroz kipuću lavu u središte vulkana, a prvi koji će se na to putovanje uputiti bit će upravo Branson zajedno s glumcem Tomom Hanksom, piše MSNBC.

Jedna od simpatičnijih prvoaprilskih šala sigurno je i ona YouTubeova. Naime, Youtube je sada odlučio svojim korisnicima omogućiti da svaki video koji je ikada stavljen na ovu stranicu imaju na DVD-u.Ukoliko ste zainteresirani za ovu ponudu, za nekoliko dana će vam na kućnu adresu 175 kamiona dovesti sve DVD-e. Jeste li zainteresirani?

Ukoliko vam je dosadio stari običan četvrtasti oblik vašeg računala, Toshiba ima pravo riješenje za vas- laptopi u novim oblicima. Ako ste nepopravljivi romantičar, onda će računalo u obliku srca zasigurno upotpuniti vaš dan.

Čak je i Kodak, tvrtka koja je na rubu bankrota, pokazala smisao za humor pozivajući svoje korisnike da isprobaju njihovu novu aplikaciju 'isprintajte žive mačiće' u kojoj se mačići s fotografije pretvaraju u žive kućne ljubimce.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene