Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vruća zabava'

Htjeli naručiti iPhone 5, a dobili 'zabavu za odrasle'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački mobilni operater svojim je korisnicima poslao SMS s brojem na koji mogu naručiti novi iPhone, no krivo su upisali jedan broj i korisnike je dočekalo 'vruće iznenađenje'

Iako novi model iPhonea nije donio nikakve revolucionarne novosti, čini se da je većina fanova ove kompanije zadovoljna onime što je Apple predstavio te će milijuni njih kupiti iPhone 5. Prednarudžbe za ovaj telefon već su počele te u Appleu kažu da su oduševljeni navalom na ovaj smartphone čija je prva serija već rasprodana tako da, oni korisnici koji ga sada naruče, morat će čekati koja dva tjedna za dostavu telefona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slike i neprilike Političar ostavio seksi suprugu jer ga sramoti erotskim fotografijama Slika nije dostupna Jedinstveni eksponati VIDEO Zavirite u ruski Muzej erotike u koji hrle turisti

VIDEO: Internetom kruže parodije o iPhone 5!

S obzirom na ove gužve i navalu za novim iPhoneom, njemački mobilni operater Deutsche Telekom svoje vjerne korisnike odlučio je porukom obavijestiti o načinu na koji mogu na vrijeme naručiti i rezervirati Appleov telefon. Ova je kompanija tako svojim korisnicima poslala SMS poruku s telefonskim brojem u kojoj je one zainteresirane za iPhone pozvala da ih kontaktiraju na taj broj kako bi mogli rezervirati svoj primjerak iPhonea.

No, kako prenose na stranici The Next Web, broj koji je korisnicima poslan u poruci napisan je krivo – umjesto 0 pogreškom je ubačen broj 3 tako da su nestrpljivi korisnici koji su se htjeli što prije dokopati novog modela Appleovog pametnog telefona, umjesto agenta koji će ih predbilježiti za iPhone, dobili telefonsku liniju za 'vruće spojeve' i 'zabavu za odrasle'.

iPhone 5 nije revolucionaran, ali će oboriti sve prodajne rekorde

Kada su shvatili o čemu se radi i da je broj koji su poslali pogrešan, ekipa iz Deutche Telekoma poslala je drugi SMS u kojem su se ispričali za pogrešku te su poslali novi (ovaj puta ispravan) telefonski broj. 'Zaista nam je žao zbog pogreške i zbog toga smo se već ispričali našim korisnicima', rekao je glasnogovornik ove kompanije novinarima Die Weltea.

iPhone 5 na njemačko tržište stiže ovaj petak – korisnici koji su ga na vrijeme prednaručili trebali bi ga dobiti na kućnu adresu u petak, dok će ostali morati čekati ispred Appleovih trgovina kako bi se među prvima domogli ovog gadgeta.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene