Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najvažnije je biti online

Dominacija pametnih telefona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pametni će telefoni u budućnosti predviđati naše korake.

Pametni telefoni u potpunosti su su zavladali našim životima. Samo u prošloj godini u svijetu je prodano više od milijardu pametnih telefona.

Pročitajte i ovo Umjetnine - 3 nastala prije 137 godina Dobra investicija: Najskuplja slika Vlahe Bukovca na aukciji u Zagrebu Aktivisti juhom zalili sliku Van Gogha u Rimu ovog puta u rimu VIDEO Aktivisti za zaštitu okoliša ponovno napadaju: Juhom od graška zalili Van Goghovu sliku

Aplikacije koje nam nude, sve više koristimo za organiziranje našeg vremena i dnevnih obveza, ali i u pregledu televizijskih kanala, posebice na tabletima.

Stručnjaci iz telekomunikacija okupljeni na Liderovoj konferenciji ističu, kako će za koju godinu, pametni telefoni biti pametniji i od nas samih.

Novi ugovor: Bandić zaposlenicima nabavio 2000 mobitela iPhone i Galaxy S4

'Oni će pretpostavljati naše radne navike, ono sve što radimo, povezivat će aplikacije. Sve će to biti povezivo i dat će nam određene prednosti pametni telefon, on će sam predviđati naše iduće korake, i samim time će nam bolje organizirati vrijeme', kazao je Krunoslav Ćosić, urednik časopisa Vidi.

Osim organizacije vremena  ili, primjerice, putnih informacija, pametni telefoni nude nam brojne mogućnosti komuniciranja.

'Omogućavaju nam do sada neviđene načine komunikacije, potpuno besplatne sliku i zvuk, ispunila nam se želja da imamo videotelefon u ruci i da možemo razgovarati s bilo koje lokacije', kazao je Jasmin Redžepagić, gl. urednik PC Chipa.

S bilo koje lokacije na tabletima, moguće je pratiti i televizijske programe. Upravo o tome raspravljali su vodeći stručnjaci, iz područja medija i tehnologije.

Televizija će prema mišljenju predsjednika uprave Nove TV, Dražena Mavrića ostati najjača platforma za oglašavanje, a telekomunikacije vidi kao kanal kojima će se atraktivan tv sadržaj nuditi korisnicima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene