Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tablet s prijevodima Biblije

Edifi – prvi tablet namijenjen kršćanima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Prvi tablet namijenjen kršćanima' dolazi s 27 prijevoda Biblije i posebnom aplikacijom za slušanje kršćanskog internetskog radija.

Iz Family Christiana dolazi Edifi – 'prvi tablet na svijetu namijenjen kršćanima' koji se u SAD-u može nabaviti po cijeni od 150 dolara. 'Edifi je u skladu s našom misijom: pokušavamo ljude približiti Bogu', rekao je novinarima Fox Newsa Brian Honorable iz Family Christiana, dodavši da njihov tablet dolazi s 27 prijevoda Biblije i s njim se može povezati na kršćanski internetski radio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stiže ovaj mjesec Pojavile se nove fotografije iPada mini!

Ovaj uređaj dolazi sa zanimljivim postoljem na koje ga se može postaviti i koristiti ga kao digitalni okvir za fotografije ili kao e-book reader, a može poslužiti i kao zaštita za kućište i ekran.

Što se hardverskih opcija tiče, Edifi ima ekran osjetljiv na dodir dijagonale sedam inča rezolucije 800x480 piksela, ima 8GB prostora za pohranu podataka s mogućnošću proširenja microSD karticama kapaciteta do 32GB te radi na Googleovom operativnom sustavu Android (nije poznato na kojoj verziji). Ostale opcije uključuju USB 2.0 priključak, ugrađene zvučnike i mikrofon te HDMI izlaz.

Na stranici The Verge kažu da je Edifi samo verzija modela tableta Cydle Multipad M7 koji je predstavljen još prije dvije godine te mu je sada samo dodan novi logo i neke aplikacije namijenjene kršćanima.

Zanimljivo je da su i na Christian Postu savjetovali svoje čitatelje da ne kupuju ovaj uređaj i da, umjesto njega, potroše 50 dolara više i kupe nedavno predstavljeni Googleov Nexus 7 tablet koji također ima ekran dijagonale sedam inča, ali i puno naprednije opcije.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene