Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoćete otvoriti svoj profil?

Društvena mreža 'specijalizirana' za život nakon smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokrenuta je društvena mreža koja je usmjerena na vaš život nakon smrti. Predstavljena je prije nekoliko dana u Londonu na 'Next Web Conference 2012'.

Nakon što otvorite svoj profil na stranici DeadSocial, taj račun trebate povezati s onim na Facebooku, Twitteru ili pak Google+. Možete napisati poruke osobama koje volite, prijateljima, članovima obitelji. Oni će ih dobiti ovisno kada ste zabilježili da dobiju vaše poruke, pa to može biti nekoliko dana, mjeseci pa čak i godina nakon vaše smrti. A za slanje je zadužen 'super administrator' koji ima pristup vašoj stranici nakon što umrete i koji i objavi da ste umrli.

Deadsocial ima sličan profil kao i ostale društvene mreže. Možete ostavljati statuse, razmjenjivati fotografije i videa...A uskoro će biti objavljeni detalji korištenja DeadSociala koji je ponovno pokrenuo pitanje što se zakonski događa s podacima na društvenim mrežama nakon što osoba umre.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene