Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pokrenuta je društvena mreža koja je usmjerena na vaš život nakon smrti. Predstavljena je prije nekoliko dana u Londonu na 'Next Web Conference 2012'.


Nakon što otvorite svoj profil na stranici DeadSocial, taj račun trebate povezati s onim na Facebooku, Twitteru ili pak Google+. Možete napisati poruke osobama koje volite, prijateljima, članovima obitelji. Oni će ih dobiti ovisno kada ste zabilježili da dobiju vaše poruke, pa to može biti nekoliko dana, mjeseci pa čak i godina nakon vaše smrti. A za slanje je zadužen 'super administrator' koji ima pristup vašoj stranici nakon što umrete i koji i objavi da ste umrli.

Deadsocial ima sličan profil kao i ostale društvene mreže. Možete ostavljati statuse, razmjenjivati fotografije i videa...A uskoro će biti objavljeni detalji korištenja DeadSociala koji je ponovno pokrenuo pitanje što se zakonski događa s podacima na društvenim mrežama nakon što osoba umre.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.