Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puno noviteta iz Applea!

Apple već priprema iPhone 5S! Stiže i iTV?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple ima velike planove za prvu polovicu sljedeće godine te navodno pripremaju iPhone 5S, iPad mini s retina ekranom i – iTV.

Iako je Apple novi model iPhonea predstavio prije dva mjeseca, na mreži su se pojavile glasine kako ova kompanija već priprema nasljednika ovog telefona te bi testna proizvodnja iPhone 5S trebala početi već u prosincu. Ova je glasina objavljena u jednim kineskim poslovnim novinama, a prenijeli su je na Business Insideru te bi Apple tijekom sljedećeg mjeseca trebao bi početi s proizvodnjom između 50 i 100 tisuća novih modela svojih telefona, dok bi tijekom prvog kvartala proizvodnja iPhonea 5S trebala doseći maksimum.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poznat datum Evo kada stižu novi iPadovi Slika nije dostupna Jeftiniji iPhone bit će veliki hit! NOVE FOTOGRAFIJE iPhonea: Apple će RUŠITI sve rekorde?

iPhone 5 nije revolucionaran, ali će oboriti sve prodajne rekorde

Ako su ove informacije istinite, to bi značilo da bi Tim Cook novi model iPhonea trebao predstaviti već u proljeće, samo oko pola godina nakon predstavljanja iPhonea 5, što je velika promjena za ovu kompaniju koja je do sada nove modele telefona predstavljala s razmacima od oko godinu dana. Osim novog modela iPhonea, Apple bi tijekom prvog kvartala 2013. godine mogao predstaviti još jedan tablet, a navodno će to biti iPad mini koji bi trebao dobiti ekran retina rezolucije.

Dodatni detalji o novim Appleovim mobilnim uređajima trenutno nisu poznati pa nema nikakvih glasina o novim opcijama Phonea 5S – vjerojatno će imati napredniji i brži hardver i podršku za NFC, no pitanje je sprema li Apple još neko iznenađenje koje će predstaviti u novom iPhoneu.

Također, pitanje je da li ova kompanija namjerava promijeniti strategiju predstavljanja novih proizvoda pa bi u budućnosti, umjesto jednog modela iPhonea i iPada, godišnje predstavljala dva nova modela – ove godine već su predstavili treću i četvrtu generaciju klasičnog iPada te iPad mini.

Predstavljen iPad mini - Appleov najjeftiniji tablet!

U China Timesu kažu da glavni proizvodi koje će Apple predstaviti tijekom sljedeće godine ipak nisu mobilni uređaji, već bi to trebao biti toliko spominjani televizor koji će imati podršku za Siri, odnosno s kojim ćemo moći upravljati glasom. Slično razmišlja i analitičar Gene Munster koji vjeruje da će Apple prvi model televizora (nagađa se da bi se mogao zvati iTV) predstaviti tijekom prve polovice 2013. godine.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene