Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Quit Your Job

Aplikacija otkaz daje umjesto vas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Želite dati ostavku, ali ne znate kako ili vam je neugodno? Vjerovali ili ne, postoji aplikacija za iPhone koja će to učiniti umjesto vas i vašem šefu poslati poruku o ostavci.

Quit Your Job djelo je newyorške tvrtke za zapošljavanje TheLadders, a iako je riječ o šaljivoj aplikaciji, autori se nadaju da će je ljudi doista koristiti za napuštanje posla, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano"

'Unatoč napretku u tehnologiji, još uvijek dajemo otkaz na isti način kako to radimo već stotinama godina. Mnogo je anksioznosti u procesu davanja ostavke, pa smo upotrijebili tehnologiju kako bismo olakšali bol u tom trenutku', rekao je glavni izvršni direktor TheLaddersa Alex Douzet.

VIDEO Ovaj je zaposlenik vučne službe sigurno dobio...

Tvrtka inače ima i aplikaciju Job Search koja korisnicima pomaže u traženju posla. Ta besplatna aplikacija za iPhone je predstavljena u srpnju te je skinuta više od 500.000 puta, a verzija za Android predstavljena je prošli tjedan. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene