Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svijetla budućnost: Pet genijalnih aplikacija koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve

Svijetla budućnost: Pet genijalnih aplikacija koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve

Elevate app
Elevate app Nova Studio
Aktualno Galerija Elevate app Elevate app Foto: Nova Studio Sleep Cycle Sleep Cycle Foto: Nova Studio iWish app iWish app Foto: Nova Studio Aplikacija Addiko banka Aplikacija Addiko banka Foto: Nova Studio +0 MyfitnessPal Galerija 1/5 >>
Koliko ste se puta našli u situaciji kada ste čvrsto odlučili poraditi na sebi? Donošenje važnih životnih odluka nikada nije bilo lako, a i bezbroj puta nađemo se u situaciji kada zaboravimo na sebe i fokus preusmjerimo na nešto drugo.

Iako smo već odvalili gotovo jednu četvrtinu 2020., još uvijek imamo vremena ispuniti naše ciljeve. Donosimo vam popis aplikacija pomoću kojih ćete vidjeti napredak, ostvariti sve što ste si zacrtali te ako zapnete, dati vam poticaj da krenete dalje.


1. Elevate

Elevate app Elevate app (Foto: Nova Studio)

Ako ste mislili da samo postoje aplikacije koje slažu program treninga za mišiće, prevarili ste se! Moždane vijuge također je potrebno trenirati, stoga u pomoć stiže Elevate. Interaktivna aplikacija koja će podići vašu koncentraciju na višu razinu i poboljšati radne sposobnosti dostupna je u samo nekoliko klikova. Besplatna verzija sadrži pregršt testova za poboljšanje komunikacije, brzinu obrade informacija, matematičkih vještina te sveukupni trening mozga.

Svaki dan vas podsjeća na to da ju koristite i vježbate svoj um te vam istovremeno bilježi i mjeri napredak i rezultate.

Obećava razvoj kognitivnih sposobnosti i ubrzanje produktivnosti, a istovremeno radite i na svom samopouzdanju.

2. Sleep Cycle: Smart Alarm Clock

Elevate app Sleep Cycle (Foto: Nova Studio)

 

Kvaliteta sna utječe na naš dnevni ritam, svakodnevne aktivnosti i na zdravlje cjelokupnog organizma. Stoga je od neizmjerne važnosti leći u krevet svaki dan u isto vrijeme i imati kvalitetan san.

Ako ste i vi jedan od onih koji loše spavaju, vrijeme je da skinete tu aplikaciju. Ona će pomoću mikrofona mjeriti i analizirati vaše spavanje. Kada odaberete vrijeme buđenja, aplikacija će vas polako voditi iz najdublje faze sna do najlaganije faze iz koje ćete ustati svježi, odmorni i spremni za ostatak dana.


3. iWish

Elevate app iWish app (Foto: Nova Studio)

 

Ako ste u posljednje vrijeme donijeli odluku da ćete više raditi na sebi; bilo da se zdravije hranite, vježbate ili ste se odlučili baviti hobijima koje ste zanemarili, uvijek postoji onaj trenutak kada skrenete s puta.

U pomoć vam može uskočiti aplikacija iWish, koja će doprinijeti ostvarenju ciljeva koje ste si zacrtali, a istovremeno ćete moći voditi i bilješke, pratiti svoj put do cilja. Kreirajte listu želja, bilježite ih, spremite ideje, ali i pomoću aplikacije možete dobiti nekoliko odličnih ideja, i to na više područja kao što su putovanja, posao, sport i sl.


4. Addiko banka

Elevate app Aplikacija Addiko banka (Foto: Nova Studio)

 

Kada ste već pomoću aplikacije iWish ostvarili svoje ciljeve, vrijeme je da se pobrinete da na putu ništa ne krene po zlu. Addiko banka želi pojednostaviti život svima koji žele imati sve na dlanu i u nekoliko poteza napraviti ključne korake.

Ako ste vlasnik računa u Addiko banci, u samo nekoliko klikova možete provjeriti stanje računa, otvoriti štednju. Svoje financije možete pojednostaviti izborom pravog paketa te dolaskom u poslovnicu odabrati najboljeg za vas, a pogodnosti koje u njima možete pronaći su online bankarstvo, plaćanje bez naknada, besplatno podizanje gotovine s drugih bankomata te najveći nivo pokrića osiguranja. Osiguranje se odnosi na nezgode, pomoć na cesti, u kući, osiguranje kartica i online shoppinga, no i putno zdravstveno, koje će vam odlično doći ako planirate putovanje.

Ako još niste vlasnik računa u Addiko banci, sada je vrijeme da razmislite o tome jer vas Addiko časti s 350 kuna dobrodošlice i još 100 kuna ako napravite minimalno 10 transakcija novom Debit Mastercard® karticom.. Gdje god bili, ova aplikacija daje vam mogućnost da u svakom trenutku imate sve pod kontrolom, bilo da se radi o provjeri potrošnje novaca, lokaciji najbližeg bankomata ili informacija o tome kako doći do brzog gotovinskog kredita.

 


5. MyFitnessPal

Elevate app MyfitnessPal (Foto: Nova TV)

Kako bismo na putovanju zablistali od glave do pete, vrijeme je stati na kraju praznim kalorijama, i to na zabavan način.

Ako niste čuli za MyFitnessPal, ona je jedna od najpopularnijih besplatnih aplikacija za praćenje unosa i potrošnje kalorija, svojevrsni dnevnik svega što ste unijeli u svoj organizam taj dan. Osim što možete sami slagati recepte, gdje vam aplikacija sama računa kalorije, također vas i podsjeća na to koliko kalorija još morate unijeti kako biste dostigli dnevni cilj.

Pretjerate li s unosom hrane, također će vas upozoriti te vas usmjeriti na ono što je za vas najbolje. Najbolje u vezi s ovom aplikacijom, uz sve navedeno, jest mogućnost skeniranja bar-kodova namirnica te umetanje namirnica u veliku bazu podataka koja ima 4 milijuna namirnica.

Također vam omogućuje povezivanje s drugim korisnicima aplikacije s kojima dijelite iste ciljeve te vas potiče da nastavite u dobrom smjeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene