Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije se ni zaustavio

Strašna nesreća: Zrakoplov pregazio muškarca pa uredno poletio

Zrakoplov ruske kompanije Aeroflot/Ilustracija (Foto: AFP)
Zrakoplov ruske kompanije Aeroflot/Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Istražiteljski odbor objavio je kako je stradali 25-godišnjak stigao iz Madrida u utorak. Navečer je hodao prema autobusu koji ga je trebao odvesti do zrakoplova za Armeniju, no napustio je područje namijenjeno putnicima.

Zrakoplov Boeing-737 kompanije Aeroflot pregazio je muškarca na pisti moskovske zračne luke Šeremetjevo, objavili su u srijedu ruski istražitelji.

Pročitajte i ovo Ilustracija izazvali bijesne reakcije "Što je s ljudima? To je tako opasno": Deseci posjetitelja festivala uperili lasere u putnički avion Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila

Stradali 25-godišnjak stigao je iz Madrida i u utorak navečer je išao prema autobusu za zrakoplov do armenskog Erevana, kad je naglo napustio područje namijenjeno putnicima, priopćio je ruski istražiteljski odbor. Zrakoplov koji je polijetao za Atenu zakačio ga je prilikom polijetanja. Zrakoplov se nije zaustavljao, već je nastavio planirani let za Grčku, piše RT.

Muškarac je bježao od deportacije iz Španjolske u rodnu Armeniju, prenosi ruska novinska agencija Interfax, pozivajući se na neimenovani izvor.

Istražitelji provjeravaju jesu li tijekom incidenta prekršeni sigurnosni propisi, dodaje se u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene