Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda na letu

Zrakoplov Melanije Trump hitno vraćen u bazu zbog dima u kabini

Melanija izlazi iz zrakoplova (Foto: AFP)
Melanija izlazi iz zrakoplova (Foto: AFP) Foto: Afp
Službeni zrakoplov prve dame SAD-a Melanije Trump vraćen je zračnu luku baze Andrews nedugo nakon polijetanja nakon što se kabina počela ispunjavati dimom

Prema prvim izvješćima, zrakoplov je poletio iz baze Joint Andrews u državi Maryland kada se ubrzo u kabini počelo dimiti, a novinari koji prate prvu damu posvjedočili su da se osjetio miris paljevine. Putnici u zrakoplovu do hitnog slijetanja u vojnu bazu preko usta su držali mokre ručnike. Kako javljaju mediji, Melanija se također iskrcala iz zrakoplova i u dobrom je stanju.

Pročitajte i ovo Ivica Mandić, vojni analitičar Radikalna opcija Vojni analitičar za Dnevnik Nove TV o eskalaciji nasilja na Bliskom istoku: "Jedna mogućnost je vrlo opasna'' Napad na Izrael Napeta situacija Iran je Americi poslao jako opasnu poruku: "Povučete li jedan potez..."

Prva dama SAD-a poletjela je iz baze Joint Andrews za Philadelphiju, što je inače let koji traje kraće od jednog sata. Trebala je posjetiti Sveučilišnu bolnicu Thomas Jefferson te govoriti na konferenciji zakazanoj za srijedu.

Melanijin glasnogovornik objavio je kako će prva dama putovanje nastaviti čim se osigura novi zrakoplov, piše RT. Uzork dimu u kabini zrakoplova vjerojatno je 'mehanički kvar'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene