Melanija izlazi iz zrakoplova (Foto: AFP)
Melanija izlazi iz zrakoplova (Foto: AFP)

Službeni zrakoplov prve dame SAD-a Melanije Trump vraćen je zračnu luku baze Andrews nedugo nakon polijetanja nakon što se kabina počela ispunjavati dimom


Prema prvim izvješćima, zrakoplov je poletio iz baze Joint Andrews u državi Maryland kada se ubrzo u kabini počelo dimiti, a novinari koji prate prvu damu posvjedočili su da se osjetio miris paljevine. Putnici u zrakoplovu do hitnog slijetanja u vojnu bazu preko usta su držali mokre ručnike. Kako javljaju mediji, Melanija se također iskrcala iz zrakoplova i u dobrom je stanju.

Vezani članci U luku Čilipi sletio prvi direktni let iz SAD-a nakon 28 godina (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Hrvatska je nakon 28 godina izravnim letom povezana s SAD-om: Avion iz Philadelphije sletio u Dubrovnik Paula Klaić Saulačić (Foto: Dnevnik.hr) Reporterka Dnevnika Nove TV na prvom direktnom letu iz SAD-a za Hrvatsku: ''Let je već popunjen, traže se karte''

Prva dama SAD-a poletjela je iz baze Joint Andrews za Philadelphiju, što je inače let koji traje kraće od jednog sata. Trebala je posjetiti Sveučilišnu bolnicu Thomas Jefferson te govoriti na konferenciji zakazanoj za srijedu.

Melanijin glasnogovornik objavio je kako će prva dama putovanje nastaviti čim se osigura novi zrakoplov, piše RT. Uzork dimu u kabini zrakoplova vjerojatno je 'mehanički kvar'.