Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Preporuka antidopinške agencije

Uoči najpoznatijeg sportskog događaja: Nijemci strahuju od mesa u Kini jer bi mogli biti pozitivni na - doping

Meso, ilustracija - 2
Meso, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Dvadeset i pet dana prije početka Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, njemačka antidopinška agencija daje preporuku svojim sportašima - kada ste u Kini, izbjegavajte jesti meso jer bi moglo biti kontaminirano i možete biti pozitivni na antidopinški test.

Nijemci strahuju da se u Kini svinje i krave hrane tvarima koja sadrže klenbuterol, anabolički steroid koji povećava tjelesnu masu, a otuda strah da bi meso ovih životinja onda moglo stvarati probleme onima koji se podvrgnu doping testu.

Nije sigurno da stvari uvijek idu ovako u Kini, tvrdi njemačka antidopinška agencija, ali kada ste u nedoumici bolje je izbjegavati. O alternativama mesnim proizvodima razgovarat će se s našim nutricionistima, tvrde Nijemci.

Pročitajte i ovo Dronovi na otvaranju ZOI (Foto: Intel) pridružili se SAD-u Diplomatski bojkot: Ni australski političari neće na ZOI u Pekingu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZBOG GENOCIDA NAD MUSLIMANIMA Američki bojkot ZOI u Pekingu: Biden neće slati diplomatsko predstavništvo na Zimske olimpijeske igre u Kinu

Zimske olimpijske igre započinju 4. veljače.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene