Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznali se na internetu

Zlostavljao 13-godišnjakinju, sve snimio mobitelom i ucjenjivao je snimkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A. N. iz Novog Beograda uhićen je zbog sumnje za silovanje 13-godišnjakinje iz Obrenovca. Manijak je djevojčicu koju je seksualno zlostavljao upoznao na internetu predstavljajući joj se kao 17-godišnjak.

43-godišnji A. N. se na internetu predstavio fotografijom nepoznatog mladića, a u rubrici datum rođenja naveo je samo dan i mjesec, ali ne i godinu. Kada mu se djevojčica javila, nastavio se dopisivati s njom. Nakon kraćeg vremena razmijenili su e-mail adrese i brojeve mobilnih telefona, piše srbijanski Press.  

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Ilustracija podignuta optužnica Stravičan zločin kakav se ne pamti: Lenu (10) je silovao 25-godišnjak, ali ju je ubio dječak (11)

Ubrzo je A. N. predložio 13-godišnjakinji seksualni odnos, no ona je to odbila. Muškarac je navaljivao i neprekidno joj pisao mjesec dana, čak joj je za seks nudio i novac. Susret su zakazali za 16. siječnja, a djevojčica je najavila da će doći s prijateljicom i predložila susret ispred kafića u centru Obrenovca. A. N. je inzistirao da dođe sama.

Na kraju je djevojčica čekala A. N. kod autobusne postaje, a on je objasnio da će doći bijelim 'Puntom' te izričito naglasio da odmah mora ući u vozilo čim se zaustavi jer je, kako  je rekao, na tom mjestu zabranjeno zaustavljanje u prometu. Čim je djevojčica ušla, A. N.  je zaključao vrata i krenuo prema vikend naselju Zabran. Djevojčica se uplašila kada je vidjela da je muškarac znatno stariji od nje te ga molila da je pusti.

Manijak se zaustavio u šumarku te naredio djevojčici da se premjesti na zadnje sjedalo te da se skine. Zatim se i on skinuo, a preplašena djevojka preklinjala ga je da je poštedi. No on je natjerao na oralni seks. Dok je djevojčica izvršavala zlostavljačeve naredbe, on je dirao po intimnim dijelovima tijela i sve snimao mobilnim telefonom. Nakon iživljavanja otključao je vrata i rekao joj da može ići.

No to mu nije bilo dosta pa je nastavio proganjati djevojčicu i slati joj poruke. Tražio je od nje i telefonske brojeve njezinih prijateljica. Nakon što je djevojčica odbila ucjenjivao je snimkom, no ona je sve ispričala roditeljima, a 43-godišnjak je uhićen. Policija je u njegovom računalu pronašla fotografije i snimke nagih djevojčica i dječaka, navodi Press.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene