Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pedofilski lanac

Zlostavljanje u vrtiću: Uhićena i trudna majka osmero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlostavljanje 30 beba u vrtiću Little Ted's u Velikoj Britaniji šokiralo je svijet. Nakon što su uhićeni teta u vrtići Vanessa George i još dvoje sudionika, policija je privela i četvrtu - 39-godišnju Tracy Lyons, majku osmero djece koja za dva mjeseca treba ponovno roditi.

Početkom listopada 39-godišnja Vanessa George, udana i majka dvoje djece, priznala je kako je bila dio pedofilskog trokuta, zajedno s 39-godišnjom Angelom Allen i 38-godišnjim Colinom Blanchardom. George je priznala kako je napastovala djecu i do samo 12 mjeseci starosti u vrtiću, u Plymouthu te da je svoje perverzije slikala i te slike razmjenjivala s Allen, koja živi u Nottinghamu. Troje pervertita nikad se nije upoznalo u pravom životu, već putem društvenih internetskih stranica te su se tamo dogovarali i nagovarali za provedbu zlodjela nad djecom, i to u dobi isključivo ispod tri godine starosti, te su jedni drugima slali gnjusne fotografije putem interneta. Svo troje prijete velike zatvorske kazne, nakon što su na sudu priznali krivnju za svoja nedjela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Projekt odobrila i vlada Mijenjaju zakon o kažnjavanju pedofila: "Klinički protokol uključuje kemijsku kastraciju" Ilustracija nepravomoćna presuda Pedofil iz Riječke nadbiskupije osuđen na 8 godina zatvora: Objavljeno što je sve radio

>> Teta u vrtiću seksualno zlostavljala 30 beba!

No, tu lanac ne prestaje. Policija je u petak privela i 39-godišnju Tracy Lyons iz Portsmoutha, majku osmero djece koja je u osmom mjesecu trudnoće. I ona je s optužena za seksualno zlostavljanje djece te snimanje i distribuciju dječje pornografije. Uhićena je nakon što je policija pregledala računala Vanesse George, Colina Blancharda i Angele Allen, no za sada se još ne zna točno u kakvoj je s njima bila vezi. Tracy Lyons inače živi sa suprugom Davyjem i šestero djece u dobi od tri do 14 godina. Njihove dvije najstarije kćeri, u dobi od 17 i 18 godina, više ne žive s njima.

Odgojiteljica Vanessa George, iako je priznala da su njezini zločini bili 'odvratni i zli', ne pokazuje znakove grižnje savjesti te i dalje odbija reći imena djece koje je zlostavljala. 'Ona zna da je to što je učinila bolesno, no i dalje pokušava donekle manipulirati situacijom te izvući iz nje 'najbolje' što može', kazao je jedan od istražitelja koji radi na slučaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene