Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

'Talijanski Fritzl'

Zlostavljana kći se branila: 'Tata, gade, miči ruke s mene!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Otac je vjerovao da je njegovo pravo da seksualno zlostavlja kćer i to je vjerovanje prenio na svoga sina koji je zlostavljao svoju sestru, čak i svoju vlastitu djecu', rekao je Pietro Forno glavni tužitelj koji radi na slučaju talijanskog Fritzla.

Muškarac kojeg su mediji prozvali talijanskim Fritzlom, svoju je kćer zatočio u sobi bez prozora i silovao je 25 godina. Silovane su i njezine sestre. Policija tvrdi da je njegov sin Giuseppe također zlostavljao svoju sestru te potom i svoje kćeri, a u petak su obojica uhićena u Torinu. Detektivi vjeruju da je, sada 34 godišnja kćer 'Laura', kako je nazivaju talijanski mediji, prvi puta silovana kada je imala devet godina, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Provodi se DNK analiza 'Argentinski Fritzl' ima sedmero djece s kćerkom? Slika nije dostupna Kaže da joj nije otac Kolumbijski 'Fritzl' sa kćeri imao 8 djece

Policiji je rekla da je pobjegla kada je imala 15 godina, ali policajce koji su je pronašli njezin je otac Mongeli uvjerio policiju da je 'poremećena'. Slučaj je prijavila nepoznata osoba, a policija je tada počela prisluškivati obiteljski dom i automobil. Na jednoj se snimci čuje kako ga kćer moli da s nje makne svoje ruke. 'Tata, gade, makni ruke s mene', čuje se na stravičnoj snimci.

>> Silovao kćer 25 godina, 'naučio' tome i sina

Pietro Forno, glavni tužitelj rekao je da je to najgori slučaj incesta koji je on ikada vidio. 'Žrtve su bile podvrgnute seksualnom i psihološkom zlostavljanju. Ne želim kriviti psihologa koji je radio s njihovom obitelji 1994. godine. Ali, jasno je da su postojali znakovi te da se nije djelovalo kada se trebalo djelovati. Otac je vjerovao da je njegovo pravo da zlostavlja svoju kćer i to je vjerovanje prenio na svoga sina koji je zlostavljao svoju sestru, čak i svoju vlastitu djecu', rekao je Forno. 'Sve su to laži. On ju je držao u kući jer se brinuo za nju', supruga Caterina branila je zlostavljača.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene