Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dječja 'šala'

Žilet na toboganu: 6-godišnjaku 30 šavova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 11-godišnjak optužen je zbog postavljanja žileta na tobogan. Radi se o činu koji je šokirao cijelu zajednicu američke države New York.

Žrtva je 6-godišnji dječak koji je završio u bolnici s ranom od 30 šavova. 'Spustio sam se niz tobogan i odjednom kao da me nešto probolo. Ubrzo je došla hitna pomoć i završio sam u bolnici', prisjeća se dječak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prebacivanje loptice s Grada na Županiju Apsurd u Vukovaru: Dobili najmodernije bazene i fitnes sadržaje, a škole se - raspadaju Slika nije dostupna Tragedija kod Zadra Biograd: Stradala spuštajući se niz tobogan - bori se za život!

Vlasti su u početku bile zabrinute jer se sumnjalo kako se radi o odrasloj osobi koja zlostavlja djecu. Kada je otkriveno da je ipak riječ o dječaku svima je bilo malo lakše. No roditelji su i dalje zabrinuti. 'Nije mi nimalo ugodno kada znam da sa djetetom ne mogu mirno doći u park. Od sada ću morati provjeravati svaku klupu, ljuljačku ili tobogan', požalila se jedna majka.

'11-godišnje dijete razumije razliku između dobra i zla, ali ne razumije jesu li posljedice njegovih djela dobre ili loše', objasnio je pedijatar. Sudac okružnog suda izjavio je kako smatra da 6-godišnjak zapravo nije bio meta okrutne šale, već je žilet bio namijenjen 'prvom koji naiđe'. 'Žilet je postavljen, međutim ništa ne upućuje na to da je meta bila specifično ovaj 6-godišnji dječak', dodao je sudac.

Osumnjičeni dječak izjavio je kako nije želio nikome nauditi, a njegova majka tvrdi da je cijeli čin nije bio namjeran. Unatoč tome što vjeruju kako se radi o izoliranom slučaju, istražitelji preporučuju roditeljima da pregledaju park prije nego što puste djecu da se igraju

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene