Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjekirom na lubanju

Četiri žene ubio po uzoru na Raskoljnikova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Skoplja osumnjičen je da je ubijao žene prema primjeru ubojstva u klasičnom djelu Fjodora Dostojevskog 'Zločin i kazna'.

'Makedonski Raskoljnikov', 28-godišnji Viktor Karamarkov, osumnjičen je za ubojstvo četiri žene koje su ubijene u deset dana, piše mia.com. Tamošnje je medije podsjetio na glavni lik romana 'Zločin i kazna' Fjodora Mihajloviča Dostojevskog. Kako prenose mediji, žene bi prvo tražio novac za bolesnu majku, a napadao ih kada je na njima vidio nakit. Karamarkov je policiji rekao kako ne zna koliko je ukupno imao žrtava, tek da je kontrolu gubio pogledom na nakit koje su nosile.

Pročitajte i ovo Bruna Papić - 1 Napadač priveden Stravičan napad na žene u Splitu: Struka poslala jasnu poruku, a jedno je ključno Ivan Bulj izašao iz zatvora - 1 ubojica na slobodi FOTO Neobična scena: Pogledajte tko je Bulja dočekao pred zatvorom

Svojim je žrtvama život oduzimao sjekirom, udarcem u desnu stranu glave. Posljednje je ubojstvo izvršio 25. listopada, nakon čega se ispovjedio u crkvi. Trenutačno je u zatvoru, a policija strahuje da bi opet mogao ubiti zbog čega je pod posebnim nadzorom. 'Makedonski Raskoljnikov' već je treći muškarac osumnjičeni za serijska ubojstva u posljednje dvije godine u Makedoniji.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene