Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođen između sjedala

Žena u zrakoplovu rodila zdrava dječačića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trudnu Amerikanku koja je kompanijom Southwest Airlinesa putovala u Chicago uhvatili su trudovi u zrakoplovu, gdje je na svijet donijela zdravog dječačića, pa je zrakoplov morao sletjeti u zračnu luku u Denveru, izjavio je glasnogovornik te zrakoplovne kompanije.

Ženu su trudovi uhvatili oko 160 km sjeverno od Denvera, prijestolnice Colorada, na letu 441 iz Salt Lake Cityja u Chicago, rekao je glasnogovornik Chris Mainz. Dječačić je rođen u repu zrakoplova, u prolazu između sjedala, uz pomoć liječnika koji su na sreću bili među putnicima zrakoplova, dodao je Mainz.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Denveru Trojica tinejdžera uhićena zbog paleža kuće u kojem je poginula obitelj s dvoje djece Foto: Jefferson County Sherrif Office totalna panika Tinejdžerica koja je sijala strah prijetnjom da će napasti škole - pronađena mrtva: "Više nije opasnost za zajednicu"

‘Medicinsko osoblje dočekalo je majku i dječačića po slijetanju u Denver i prevezlo ih u bolnicu’, kazao je. Zasad nema drugih informacija o tom nesvakidašnjem događaju. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene