Žena ostavlja dijete pred vratima (Foto: screenshot/Montgomery County Sheriff\'s Office)
Žena ostavlja dijete pred vratima (Foto: screenshot/Montgomery County Sheriff\'s Office)

Žena je dovukla dijete pred velebnu kuću u teksaškom gradiću Spring, na tlo bacila njegov ruksak te otrčala prema automobilu kojim se odvezla u nepoznatom smjeru. Dječaka je zbrinula vlasnica kuće


Nadzorne kamere na ulazu u kuću u Teksasu snimile su trenutak u kojem žena, navodno dadilja, na kućnom pragu potpuno nepoznatih ljudi ostavlja 2-godišnjeg dječaka.

Vezani članci Slika nije dostupna Policija u Teksasu ubila crnkinju kroz prozor njezine spavaće sobe: "Policajac se osjetio ugroženo" Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila

Sve se dogodilo u srijedu 17. listopada nešto iza 20 sati po lokalnom vremenu u gradiću Spring.

Mlađa žena jednom je rukom vukla dječaka prema kući, a u drugoj nosila dječji ruksak. Ispustila je djetetovu ruku, pozvonila na vrata i pokucala, a zatim se na peti okrenula i otrčala natrag prema cesti ostavivši izbezumljeno dijete na kućnom pragu. Na snimci je vidljivo i da je sjela u bijeli automobil te se odvezla.

Kada je vlasnica kuće otvorila vrata imala je što vidjeti - u nju je zbunjeno zurio dječačić pored kojeg su na tlu ležale njegove stvari. Uvela ga je unutra, a zatim pozvala policiju koja je pregledala snimke s ulaza.

Policija je identificirala dječaka te otkrila da njegov otac živi u kući pored one pred kojom ga je žena ostavila. Ne zna se je li žena ostavila dijete pred pogrešnom kućom ili drugi razlozi zbog kojih bi samo tako napustila dječaka. Policija za njom još traga. Dijete je, piše ABC News, preuzela policija. Imena roditelja nisu objavljena.

Četvrt u kojoj je dječak ostavljen inače je bogata te u njoj uglavnom žive imućnije obitelji s djecom.