Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka opsjednuta sunčanjem u solariju na sudu se izjasnila da nije kriva za optužbe kojima ju se tereti da je 5-godišnju kćerku odvela na sunčanje u solarij.


Patriciu Krentcil je osoblje osnovne škole koju pohađa njezina kći prijavilo policiji nakon što se 5-godišnja djevojčica u razredu pojavila s opeklinama.

>> Solarij izaziva ovisnost!

Vezani članci Slika nije dostupna Od 1. siječnja sunčanje u solariju je zabranjeno u ovoj zemlji! Slika nije dostupna U autu na 32°C ostavila djecu - 'Vrištali su uplakani i znojni, crvenih lica'

44-godišnja Patricija sve opovrgava i kaže da je točno da je svoju kćer vodila sa sobom u solarij, ali da se nije djevojčica sunčala već ona. 'Ja se sunčam, ne ona. Ne pada mi na pamet svoje maleno dijete staviti da se sunča u solariju', kaže Patricia te objašnjava da je njezina kći izgorjela na suncu dok se igrala na ulici pored kuće jer je tih dana bilo izrazito vruće.

>> Solarij je opasan za djecu

Vlasnica salona za sunčanje je potvrdila ono što je rekla i Patricia, a to je da je djevojčica doista bila s njom u salonu ali da se nije sunčala. U New Jerseyu je inače zabranjeno sunčanje u solariju za sve mlađe od 14 godina zbog opasnosti od raka kože.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.