Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zauzela mjesto Hitne pomoći

Uništila mu međunožje, jer se nije htjela maknuti s parkinga Hitne pomoći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
u Gansu na sjeverozapadu Kine zabilježen je brutalni incident na parkiralištu jedne bolnice, a 'deblji' je kraj i bolno međunožje u okršaju s agresivnom vozačicom izvukao čuvar bolnice.

Žena koja je na bolničkom parkiralištu odlučila svoje vozilo smjestiti na mjesto rezervirano za vozilo Hitne pomoći izazvala je teški incident.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izvještaj policije Otkriven uzrok ozljeda bebe iz pulske bolnice: Roditelji curicu doveli s teškim ozljedama glave Joško Markić Privedena jedna osoba Liječnik o stanju jednogodišnje djevojčice s opeklinama: ''Na respiratoru je, cilj je da ne trpi bolove''

Jedan od bolničkih čuvara je opazio što se događa i na pristojan je način zamolio da preparkira svoj automobil na drugo mjesto. Žena nije bila tek nepristojna, nego je pozvala dvojicu muškaraca, koji su pretukli čuvara, a ona ga je izudarala nogom u međunožje, prenosi Chinasmack.com.

Da stvar bude gora, ostali čuvari mu nisu uspjeli pomoći, jer su ih dvojica zadržavali dok bijesna vozačica nije iskalila sav bijes na međunožju nesretnog im kolege.

>> Šok u zoološkom vrtu: Majmun napao dijete, otkinuo mu testis pa ga pojeo

Prema iskazima svjedoka, policija koja je prolazila kraj mjesta incidenta samo se provezla dalje.  Čuvar ja zadobio teže ozljede i završio u bolnici, a incident su snimile nadzorne kamere. Policija je utvrdila identitet agresivne vozačice, a istraga je u tijeku

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene