Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupac je prodao dalje

Zbog sinova prodali kćer za 2.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračni par iz Pekinga optužen je za trgovinu djecom nakon što su navodno svoju tek rođenu kćer prodali da bi skupili novac potreban za uzdržavanje dvojice sinova.

Par je optužen da je kćerku prodao posredniku za 10.000 juana (oko 2.080 dolara) u siječnju ove godine odmah nakon što su napustili rodilište u Pekingu, piše Beijing Times. posrednik je pak, suočen s istim optužbama jer je malenu potom preprodao drugom paru za 21.000 juana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kupovali igračke OBITELJSKI ČOVJEK Novi mandatar u šetnji sa sinovima u centru Zagreba Slika nije dostupna 'Razmišljat ćete o kćerima' 7 istina koje mora znati svaka majka dječaka

'Vrati mi moje dijete ti varalico', povikala je majka djevojčice Zhao Zhongying nakon što je jučer na sudu suočena s posrednikom Wangom Jianjunom, inače ilegalnim vozačem taksija. 'Nikada nisam željela prodati svoje dijete, samo smo joj željeli pronaći dobar dom', vikala je majka na Wanga koji je navodno dogovorio prodaju nakon što se njezin suprug požalio na lošu financijsku situaciju. 'Mislio sam da ćemo, ako prodamo djevojčicu, moći uzdržavati naša dva sina', kazao je njezin suprug.  

Trgovina ženama i djecom je u Kini vrlo učestala pojava, posebno nakon što je uveden zakon 'samo jedno dijete po obitelji'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene