Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polubrat

Zbog posjedovanja droge uhićen Obama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posjedovao je kanabis i opirao se uhićenju, stoji u izjavi kenijske policije nakon uhićenja Georga Obame, polubrata predsjednika Sjedinjenih Američkih Država.

Inspektor Augustine Mutembei, rekao je kako je 27-godišnji Obama uhićen jer je posjedovao kanabis, u Keniji poznat kao Bhang te se opirao uhićenju. Saslušanje pred sudom održat će se u ponedjeljak. George Obama trenutačno se nalazi u policijskoj postaji u glavnom kenijskom gradu Nairobiju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti Njemačka želi legalizaciju kanabisa - 2 Protiv zabrane Europska velesila kreće u liberalizaciju korištenja i uzgoja kanabisa

CNN-ovom reproter razgovarao s njim u zatvoru, gdje je George zanijekao sve optužbe. ‘Došli su po mene u moju kuću. Ne znam za što me optužjju’, rekao je George, s kojim se američki predsjednik susreo svega nekoliko puta u životu, nisu bili bliski, a George nije bio ni na polubratovoj inuaguraciji.

Barack i George imaju istoga oca, Baracka Obamu Starijeg koji je poginuo u prometnoj nesreći kada je George imao samo šest mjeseci. Obojici im je zajedičko da oca nisu poznavali. Aktivan u udrugama mladih u Hurmi, mladi Obama kaže da pomaže zajedici na način na koje može.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene