Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritična razina onečišćenja

Zbog onečišćenja zraka dva neradna dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranske vlasti proglasile su dva neradna dana u Teheranu i nekim drugim gradovima kako bi smanjili dramatično onečišćenje zraka, objavili su iranski mediji.

U glavnom iranskom gradu u srijedu i četvrtak bit će zatvoreni svi uredi, banke, škole i sveučilišta. Automobili već prometuju po sustavu par-nepar, ovisno o brojevima na registracijskim pločicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

U Teheranu se već tjedan dana bilježi kritična razina onečišćenja zraka, zbog čega je i prošla srijeda bila proglašena neradnim danom.

>> Teheran zbog onečišćenja proglasio srijedu neradnim danom

Zagađenje je veliki problem Teherana koji se nalazi u podnožju najviših planina na Bliskom istoku. Premrežen je vrlo prometnim autocestama, a broj njegovih stanovnika s devet milijuna svakog dana poraste na 12 zbog ljudi koji iz okolice dolaze na posao u glavni iranski grad. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene