Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nakon dva mjeseca na vlasti

Zbog mjera štednje rumunjskoj vladi izglasano nepovjerenje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada desnog centra pokušala je smanjiti iznose plaća, a povećati porez. Očekuje se kako će rumunjski predsjednik Traian Basescu predložiti novog premijera kojeg potom treba odobriti parlament.

Zbog neslaganja javnosti s mjerama štednje koje je pokušao nametnuti rumunjski premijer Mihai Razvan Ungureanu, nakon samo dva mjeseca na vlasti vladi je izglasano nepovjerenje, piše BBC. Vlada desnog centra pokušala je smanjiti iznose plaća, a povećati porez.Vođa oporbe Victor Ponta pozdravio je izglasavanje nepovjerenja.

Pročitajte i ovo NATO Ciljevi su u Ukrajini NATO: "Pad ruskog drona u Rumunjskoj nije namjerni napad" Rumunjska policija, ilustracija POTRAGA ZA TIJELOM Strava u Rumunjskoj: Pronašli izgrizenu ruku kraj rijeke, doznali da je riječ o ubojici

"Ovo je kraj zlostavljačkom sistemu koji je koristio sva dostupna oružja. Ovo je pravda", kazao je Ponta.Očekuje se kako će rumunjski predsjednik Traian Basescu predložiti novog premijera kojeg potom treba odobriti parlament. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene