Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lezbijska ljubav policajke Denise i zaštitarke Tamare počela je 'pucati' nakon što je Denise iz azila za napuštene životinje uzela bolesnu mačku, a vrlo brzo dogodila se i tragedija.


34-godišnja policajka s tri je hica prošli petak u jednoj garaži u švicarskom gradiću Dielsdorfu u blizini Zuricha presudila svojoj bivšoj djevojci, 24-godišnjoj zaštitarki Tamari S. Potom je ubila i sebe. A sve je počelo zbog obične crno-bijele kućne mačke Busi koju je Denise, dok su njih dvije još bile u vezi, uzela iz azila za napuštene životinje. 'Denise je sve radila za mačku', kazala je bivša gazdarica od policajke. Busi je preboljela rak i imala je samo jedno oko i Denise se za nju jako vezala što je Tamari očito smetalo. Zatražila da se riješi mačke.

Vezani članci Ilustracija - 1 Pravni šamar za policajku koja je tužila državu zbog sporne presude: "Ona je šest sati bila izložena verbalnom, neverbalnom i fizičkom uznemiravanju" Bijeg iz zatvora VIDEO Policajka pomogla ubojici u bijegu, sada je otkriveno i kako: Snimke kamera potvrdile sumnje

Neko vrijeme su se učestalo svađale, no Denise je odbijala odreći se Busi i njih su dvije prekinule vezu. Tamara je iselila iz zajedničkog stana, no povremeno su se i dalje u njemu nalazile. Ipak, nije se željela vratiti Denise koja je sve više i više bila ljubomorna jer je sumnjala da Tamara ima drugu. Počela je špijunirati i prijetiti joj. Navodno je čak pokušala pregaziti je, a tjednima je špijunirala i njezine prijatelje. Na Tamarin rođendan 6. kolovoza napravila je ljubomornu scene pred njezinim društvom.

Tamara se već polako bojala opsjednute Denise i nedugo prije ubojstva od prijatelja je tražila novac jer je planirala odseliti se u drugi grad. Za to vrijeme boravila je kod kolegice s posla Noemi L. No, prošli petak ljubomorna Denise je čekala da Tamara dođe s posla. Nije znala da su Noemi i njezina majka na odmoru već je mislila da je Noemi nova djevojka od Tamare. Kiptjela je od ljubomore. U garaži je dočekala Tamaru i oko jedan sat iza ponoći u nju ispalila tri hica. Potom je i život oduzela i sebi. Mačku Busi je preuzela policija.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju