Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač tvrda srca

Zbog bebina plača izbačena iz autobusa na kišu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnja Njemica Jasmin Trapke morala je s 3-mjesečnom bebom u rukama po jakoj kiši pješačiti 20 minuta do kuće svojih roditelja nakon što je vozač izbacio iz autobusa. Beba je naime, preglasno plakala.

Jasmin je krenula u posjet roditeljima, no ubrzo je malena Mia-Sophie počela plakati. 'Pokušala sam je utješiti, no nisam uspjela, a tako malenom djetetu ne možete jednostavno reći da bude tiho jer vas ne razumije. Vidjela sam da su dvije starije gospođe ustale sa svojih sjedala i otišle nešto reći vozaču. Tada je on zaustavio autobus i na mikrofon rekao: 'Vi s bebom. Izađite van'. Isprva sam ostala zatečena no onda sam ipak zgrabila nosiljku i izašla u suzama. Vani je bilo užasno hladno i pada je kiša, a ja sam imala još 20-ak minuta hoda do kuće mojih roditelja', ispričala je mlada majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Ilustracija Užasan zločin Dječak (13) ubio svoju majku dok je spavala pa nazvao policiju: "Krv je svuda po podu. Bebu nisam dirao"

Prijevoznička tvrtka Die Linie od tog je nemilog događaja svakodnevno zatrpana mailovima punim zgražanja, pa čak i mržnje. Ukorilo ih je i Udruženje prijevoznika Njemačke.  Tvrtka Die Linie uputila je ispriku gđi. Trapke, a vozač će biti kažnjen.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene