Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što je stvarnost?

Zatražila razvod zbog prevare u igri Second Life

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je primjetila da njezin suprug ima vezu s ženom u internet igri Second Life, 28-godišnja Amy Taylor pokrenula je razvod i objasnila ga njegovim nerazumnim ponašanjem. U prevari ga je uhvatila čak dva puta, a danas je njezin bivši suprug zaručen za damu s čijim je virtualnim likom bio u vezi.

Amyina tužna priča počinje 2003. godine, kada je svog sada već bivšeg supruga upoznala na jednom internet chatu. Razmijenili su slike i nakon šestomjesečnog dopisivanja i telefonskih razgovora, iz Londona preselila u njegov stan u Cornwallu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata Ilustracija (Foto: Thinkstock) Policija savjetuje Mislio je da dogovara posao stoljeća, ali nije bilo tako: Još dugo pamtit će taj dan

Par je uz vezu u stvarnom životu održavao i vezu svojih likova u igri Second Life, kao Laura Skye i Dave Barmy.

Njezini romantični snovi nestali su ubrzo nakon što je vidjela svog 40-godišnjeg supruga kako u virtualnom svijetu uživa u seksualnim igricama s eskort damom.

'To je za mene bila prava prevara, ali njemu to nije predstavljalo nikakav problem i nije shvaćao zašto se uzrujavam. Rekao je da sam ja kriva jer mu ne pridajem dovoljno pažnje. Kada samo se pomirili obećao mi je kako me više nikad neće prevariti i kako više nikad neće napraviti nešto što bi me povrijedilo', rekla je Amy Taylor.

Par se vjenčao 2005. godine, a vjenčanje u stvarnom životu obilježio je i virtualnim vjenčanjem u igri Second Life, piše Sky News.

Preselili su se u stan u Newquayu i nastavili voditi svoje virtualne životu, ali Amy je znala da nešto nije u redu. I dalje je sumnjala.

'Uhvatila sam ga kako se mazi s nekom ženom na trosjedu u igri a izgledali su mi jako bliski. Odmah je ugasio računalo, ali ja sam ga upalila i zahtijevala da mi pokaže njihov razgovor, ali kad je upalio računalo više njihova razgovora nije bilo. Posvađali smo se i ja sam otišla njegovim roditeljima. Poslije mi je priznao kako se s ovom ženom druži već dva tjedna i rekao kako je naš brak gotov jer me više ne voli i kako se nikad nismo trebali vjenčati', rekla je Amy Taylor.

Idućeg je dana Amy otišla do odvjetnika i zatražila razvod. Odvjetnik uopće nije bio iznenađen time jer mu je tog tjedna to bio već drugi razvod potaknut istim problemom.

Nije dugo očajavala već je našla novog muškarca igrajući internet igru World Of Warcraft.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene