Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Kini

Zatočen radnik u dubokom vrelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građevinski radnik koji je pao u četiri metra duboko vrelo spašen je u pokrajini Yancheng u istočnoj Kini, prenosi APTN.

Radio je na čišćenju kubičnih metara zemlje na gradilištu kada je pao u vrelo. Bio je potpuno zakopan zemljom samo glavom vireći van kada su ga vatrogasci došli spasiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Strašna nesreća u zgradi Skupštine: Lift otkinuo glavu radniku koji ga je popravljao Radnik pao sa skele u rupu U Gundulićevoj FOTO Teška nesreća u Zagrebu: Radnik pao sa skele u rupu, spašavali ga vatrogasci

Jedan je vatrogasac bio zadužen za držanje glave radnika da mu voda ne bi došla u usta. Ostali su vatrogasci izbacivali vodu u intervalima. Liječnici su čak donijeli masku za kisik zatočenom radniku.

Dok su radnika lagano vadili, 30 minuta nakon spašavanja, noge su mu se zaglavile u blatu. Vatrogasci su morali kopati zemlju iz njegovih nogu još 15 minuta prije nego što su radnika kompletno izvadili iz jame. Radnik je požurio u bolnicu dok se uzrok nesreće istražuje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene