Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što su SDP, Naša stranka i DF predložili Elvira Karajbića (SDP) za predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, predsjedavajući Edim Mušić (SDA) odgodio je raspravu o toj točki dnevnog reda, a sjednicu su napustili zastupnici SDA i HDZ-a.


Trenutni predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, Edim Mušić, rekao je da klubovi zastupnika podnose prijedloge, ali da ne postoje pisani dokumenti koji definiraju konstituiranje klubova.

Vezani članci Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Fantastična Adna u finalu Supertalenta, a publiku i žiri oduševila je i vesela harmonikašica Supertalent 2018 Damir Mašić Već je postao zvijezda u BiH: ''Ne vježbam puno jer svaki dan dobijem neku novu ideju''

Replicirao mu je Damir Mašić rekavši da je prijedlog dostavljen na protokol i da su klubovi formirani.

Mušić je nakon toga odgodio raspravu o toj točki dnevnog reda, dodajući da je time završena sjednica, no Mašić mu je žestoko odgovorio rekavši da će njegovo današnje ponašanje završiti na sudu, piše Klix.ba.

"Vi silujete demokraciju. Kada nemate većinu, vi primjenjujete silu i onda se pitate što nitko s vama neće praviti većinu", rekao je Mašić.

Odmah nakon Mušićeve izjave zastupnici iz SDA napustili su dvoranu Parlamenta FBiH, nakon čega su to isto učinili i članovi HDZ-a.

Ostali zastupnici su ostali u dvorani i pregovaraju hoće li nastaviti sjednicu bez zastupnika SDA i HDZ-a.