Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talijanska mafija opet na udaru

Zaplijenjena nova dobra mafijaša u vrijednosti 50 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija u utorak je zaplijenila imovinu u vrijednosti od više od 50 milijuna eura, a odnose se na poduzeća, automobile i nekretnine, koje pripadaju napolitanskoj mafiji Camorri ili njihovim tvrtkama paravanima ili osobama na koje je bila prepisana imovina, stoji u priopćenju.

Petorica muškaraca koji već izdržavaju kaznu zatvora i 30 osoba na koje je bila prepisana mafijaška imovina, članovi su klana Casalesi, najmoćnije obitelji u Camorri, stoji u službenom priopćenju. Među uhićenim osobama su 38-godišnji Giuseppe Setola, uhićen u siječnju i osumnjičen da je vodio skupinu mafijaša koja je u rujnu nadomak Napulju ubila šestoricu Afrikanaca te njegov 45-godišnji brat Pasquale. Setolu, čiji je nadimak među policijskim istražiteljima 'ubojica psihopat', tražio se zbog 18 ubojstava koja je naručio ili ih je počinio sam. Među imovinom braće Setola je 18 građevinskih terena i 10 nekretnina, 13 automobila, barovi, građevinske udruge i trgovina proizvodima namijenjenim djeci. (Hina)

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić, novinar Nove TV rekordna zapljena Kako je pala uigrana ekipa? "Ovo postrojenje teško da možete nabaviti na internetu ili obližnjoj trgovini" Vozilo talijanske policije Velika racija Talijanska policija uhitila 55 mafijaša: Pogledajte na što su iskoristili ilegalno zarađen novac

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene