Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik irskoga parlamenta John O'Donoghue rekao je da mu je žao što je kao ministar športa, turizma i kulture napravio previše putnih troškova.


John O'Donoghue je izdao detaljnu ispriku kad se parlament ponovno sastao nakon desetotjedne stanke tijekom koje su novine pisale o tome kako je on potrošio više od 500.000 eura za putne troškove od 2002. do 2007. Trošio je za vladin zrakoplov, hotele u Parizu i Veneciji koji stoje 900 eura na noć, limuzinu 24 sata na dan na konjskim utrkama u Engleskoj, te po 400 eura za putovanje od jednog do drugog terminala u istoj londonskoj zračnoj luci. O'Donoghuea je na njegovim putovanjima o trošku irskih poreznih obveznika često pratila i supruga. Oporbeni su čelnici tražili ispriku, ali ne traže ostavku. (Hina)

Vezani članci Zoran Milanović i Stevo Pendarovski održali konferenciju za medije Milanović: "Mađarsku danas ne bi pustili ni na briselski aerodrom" Predsjednik Zoran Milanović u Popovači Milanović na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Popovače: "Tu sam prvi put došao na biciklu..."