Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna sreća

Zakazao padobran: Dankinja preživjela pad s 1000 metara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna Dankinja je preživjela pad s oko 1000 metara visine nakon što joj je padobran zakazao, javljaju danski mediji.

Novine Ekstra Bladet izvijestile su kako se nesreća dogodila u subotu popodne. 28-godišnjakinja je skakala zajedno s još nekoliko članova padobranskog kluba u blizini grada Viborga.

Pročitajte i ovo Mette Frederiksen pozvala i druge da to učine Danska premijerka: "Svu artiljeriju koju imamo poslat ćemo Ukrajini" Odron u Danskoj - 2 "Kontaminirano tlo" Ekološka katastrofa na sjeveru Europe: Ogromno brdo smeća kreće se prema selu

Mediji izvještavaju kako da su se padobranki zamrsili konopci te da se nisu otvorili ni glavni ni pomoćni padobran. Nejasno je doduše je li se padobran možda djelomično otvorio što bi uvelike usporilo njezin pad.

Policija je izvijestila da je 29-godišnjakinja pala s oko 1000 metara visine, a svjedoci kažu kako je nakon pada bila pri svijesti. Život joj srećom, nije u opasnosti. 

Među ljude koji su preživjeli pad s ekstremnih visina spada i Vesna Vulović, stjuardesa JAT-a. Ona je 26. siječnja 1972. godine pala s 10.160 metara visine nakon što je JAT-ov let 367 eksplodirao u zraku iznad mjesta Srbska Kamenice u tadašnjoj Čehoslovačkoj, a danas Republici Češkoj. Iako joj je taj pad 1985. godine donio ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda, neki i danas tvrde da je sve to bila samo propaganda. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene