Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dugogodišnja borba

Zaglavila je u stolici u restoranu pa se odlučila za drastičnu promjenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kathy Levick nije se ugodno provela na obiteljskom odmoru.

Majka dvoje djece izgubila je više od 50 kilograma nakon što je 'zaglavila' u stolici u restoranu pariškog Disneylanda, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija drama u restoranu Stanko naručio mineralnu, popio tekućinu koja mu je spalila jednjak: ''Meni su usta izgorjela'' Požar u restoranu Mlinski kamen - 4 Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Buktinja progutala restoran u poznatom izletištu, vlasnici shrvani: "Ostali smo bez svega"

U vrijeme incidenta Kathy Levick imala je 39 godina i težila preko 120 kilograma, a za operaciju smanjivanja želuda morala je čekati i do četiri godine.

Incident na odmoru bio je znak da mora zaboraviti na čekanje i početi gubiti kilograme prirodnim putem.

Problem za koji još nemamo rješenje: Hrvati sve deblji i sve bolesniji

Majka 20-godišnjeg Davida i 10-godišnje Faoileann s debljinom se bori od djetinjstva. Iako kaže da se trudila izgubiti kilograme oni su se samo gomilali, a u jednom trenutku dijagnosticirana joj je neaktivna štitnjača, problem za koji je krivila pretilost.

U vrijeme najveće težine teško je prelazila kratke udaljenosti - boljela su je koljena i brzo je ostajala bez daha.

Problem je kulminirao na odmoru 2008. kada su osim stolice problem stvarale i neke vožnje u zabavnom parku. Zabrinula se za vlastito zdravlje i počela brinuti da bi je kilogram mogli ubiti. Shvatila je da je pustila da neke stvari odu predaleko.

Nakon povratka s odmora odlučila se istinski potruditi. Iako je 2012. dobila pismo da doše na kunzultacije za operaciju želuda odgovorila im je 'Hvala, ali ne hvala'. Znala je da sama može uspjeti. Tako je i bilo, a promjenu u njezinoj osobnosti vidi cijela obitelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene