Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zabunom ga ubio dok je čekao red na blagajni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškaraca koji je jučer u londonskom trgovačkom centru Sainsbury čekao u redu za blagajnu zabunom je ubio neznanac. On ga je zamijenio za tinejdžera koji je bio bezobrazan prema njegovoj supruzi.

Policija je izjavila kako je 57-godišnji muškarac nakon jakog udarca u lice kolabirao i u nesvijesti pao na pod.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

Riječ je o ocu jednogodišnjeg djeteta, čije ime policija nije željela objaviti, koji je sinoć podlegao teškim ozljedama.  

Svjedoci tvrde da je napad ranije počeo provokacijom 18-godišnjaka na parkiralištu.  On je navodno uvrijedio napadačevu ženu koja je primjetila da se mladić svađa i sa osobljem kupovnog centra te pozvala svojeg supruga. 

No, kada je ljutiti suprug došao zamijenio je bezobraznika koji je naljutio njegovu ženu nedužnim muškarcem te ga jednim udarcem oborio na tlo.

Scotland Yard tvrdi da će se slučaj istraživati kao ubojstvo.

'Jako nekulturan mladić u dobi od 18-19 godina vikao je na mene i vrijeđao me te prijetio da će mi razbiti glavu', izjavio je Mauricette Kouadio, zaposlenik službe za potrošače. 

'On je ranije rekao nešto vrlo bezobrazno ženi na parkiralištu pa je ona pozvala svojeg supruga i pokazala mu tko je bezobraznik. On je iz sve snage udario muškarca u glavu, no na žalost potpuno nedužnog ', dodao je. 

Prestravljeni kupci, uključujući i djecu, svjedočili su da je 57-godišnjeg muškaraca šakom udario drugi muškarca te ga ostavio da u nesvijesti leži u lokvi krvi.

Muškarac je živ prevezen u bolnicu, no tamo je pao u komu i preminuo tijekom protekle noći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene