Na zapadu Kosova živi muškarac koji je postao poznat zbog svojih kućnih ljubimaca. Riječ je o divljim životinjama koje bi većinu ljudi prestravile da se nađu s njima oči u oči. Ali ne i ovog neobičnog čovjeka. Uz to, jedan od njegovih ljubimaca obilježen je i međunarodnim odnosima.

Galerija Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +2 Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Najbolji prijatelji ovog čovjeka nisu psi, ali nisu ni daleko od toga. Njegovi prijatelji su vukovi i potpuno su pripitomljeni, kaže njihov vlasnik, Hysni Rexaj. Živi nedaleko od Đakovice na Kosovu, mjestu udaljenom 80-ak kilometara od Prištine.

Vezani članci Mike Pence i Donald Trump Pence žestoko protiv svog bivšeg šefa Trumpa: ''U krivu je! Nisam imao pravo poništiti izbore'' Donald Trump - 3 Trump je i dalje uvjeren da će ponovo postati predsjednik, najavio i prve poteze: "Mi ćemo ih pomilovati"

Hysni Rexaj pripitomljava vukove (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr

 Kaže da je ljubav obostrana i ne libi se to pokazati guranjem glave u vučja usta. „Volim vukove. Neke sam uhvatio, a druge sam kupio. Uhvatio sam četiri rukom, jer imam Alahov dar, moja moć je da me vukovi ne napadaju. Zato ih imam sada. Uvijek sam sanjao da ću ih imati i sada ih imam kod kuće. Pokazujem im ljubav i oni isto pokazuju meni“ kaže Rexaj.

Hysni Rexaj pripitomljava vukove (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr

Husni vodi svoje vukove u šetnju kao da su psi. Vole se igrati na snijegu, a još im je draže kada dobiju kost. Omiljeni gazdin vuk dobio je posebno ime, Trump.

Hysni Rexaj pripitomljava vukove (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Hysni ne skriva simpatije prema američkom predsjedniku. „Posvetio sam ovog vuka nazvanog Trump Americi jer je Amerika učinila puno za nas. Zato sam mu dao ime. On je posebniji. On je kao i Trump i zato sam ga na nazvao po njemu. Slični su. Predivan je zbog toga. Zahvaljujem Americi, podržavala nas je tijekom rata“, rekao je Hrxaj.

Hysni Rexaj pripitomljava vukove (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Pripitomljeni vukovi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Trump, američki predsjednik, nedavno je poslao pismo Beogradu i Prištini u kojem ih poziva da sklope povijesni sporazum i konačno riješe svoj spor. Završi li to uspješno, slavit će i Hysni sa svojim vukovima, a tko zna možda ga jednoga dana posjeti Donald Trump i upozna svojeg vučjeg imenjaka.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju