Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr)
Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je možda bila greška što policija "nije ranije poslana na Radio-televiziju Srbije" kada su prosvjednici nasilno ušli u zgradu u subotu navečer.


On je u intervjuu za TV Pink kazao da je danas, kada su održane demonstracije ispred Predsjedništva Srbije, završen veliki posao jer je "narod mogao sve vidjeti te  je jasno da nekažnjeg nasilja neće biti"

Vezani članci Andrija Jarak razgovara s predsjednikom ljevice srbije Borkom Stefanovićem (Foto: Dnevnik.hr) Čovjek nakon čijeg su premlaćivanja počeli prosvjedi: "Mislimo da je Vučić pobjegao kroz tajni tunel pa se vratio" Vučić izlazi iz zgrade Predsjedništva (Foto: Dnevnik.hr) Pogledajte snimku: Vučić izašao iz zgrade Predsjedništva, prosvjednici ga brutalno izvrijeđali

Ocijenio je i kako bi poslije današnjih prosvjeda u Beogradu dobio više glasova na izborima nego ranije i da se ne boji "laži i nasilja" lidera opozicije.

Vučić je rekao da je danas, kada su prosvjednici napravili obruč oko zgrade Predsjedništva gdje je on držao konferenciju za novinare, u svakom trenutku mogao izaći pred prosvjednike, ali nije želio da netko bude ozlijeđen, javlja TV Pink.

"Dok bih izlazio bilo bi ozlijeđeno nekoliko ljudi i to sam želio izbjeći", kazao je Vučić i dodao da su vođe prosvjeda "kukavice".

Naveo je da je sinoć ispred zgrade RTS-a bilo 1.584 ljudi, a da je danas ispred Predsjedništva bilo 450 ljudi, a u šetnji 687.