Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GLUPOSTI I BESMISLICE

Haradinaj spominjao novo bombardiranje Beograda. Vučić: ''Hoće li nas bombardirati on ili netko drugi?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić reagirao je u četvrtak na izjave bivšeg kosovskog premijera Ramusha Haradinaja o bombardiranju Beograda, nazvavši ih besmislicama.

Nakon što je bivši kosovski premijer Ramush Haradinaj izjavio kako će Beograd biti bombardiran uđe li samo jedan srpski vojnik na Kosovo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u četvrtak je poručio kako su to besmislice i gluposti.

"Hoće li nas bombardirati on ili netko drugi", pitao je Vučić u Loznici.

Srpski predsjednik poručio je kako će njegova zemlja čuvati mir i stabilnost te rekao kako vojska može biti samo jača, navodi Avaz.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog rata u Ukrajini Srbija zaustavlja izvoz hrane i energenata: "Ne mogu ni nafta ni plin pasti s neba"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Interes građana Nova Vučićeva utrka za drugi predsjednički mandat: ''Srbiji trebaju snaga, stabilnost i sigurnost''

Njemačka ministrica vanjskih poslova Annalena Baerbock u petak će boraviti u Beogradu. Tim povodom Vučić je kazao kako ih očekuju važni razgovori, kao i da će dati sve od sebe da sačuva dobre odnose s Njemačkom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene