Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Skupljamo dokaze za ubojstva"

Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić večeras je uživo na javnoj televiziji pokazao fotografije masakriranih tijela navijača, za čije je likvidacije osumnjičena kriminalna skupina Veljka Belivuka, zvanog i Velja Nevolja.

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić večeras je nakon sjednice Savjeta za nacionalnu sigurnost na javnoj televiziji pokazao fotografije oružja i mrtvih tijela s tragovima mučenja i vidljivim ozljedama.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić - 1 Posjetio Macrona Vučić nabavlja 12 borbenih aviona, cijena je paprena

Fotografije pokazuju zločine za koje je osumnjičena kriminalna organizacija na čelu s Veljkom Belivukom poznatijim pod nadimkom Velja Nevolja. Vučić je napomenuo kako je istraga proširena i na četvrto ubojstvo, ali da će ju proširiti i dalje ako dokazi budu išli u tom smjeru, prenosi Blic.

"Istražujemo i četvrto ubojstvo, a skupljamo dokaze i za peto, šesto i sedmo", dodao je Vučić te potom pokazao fotografije na kojima se vide tijela ubijenih, za čije je likvidacije osumnjičena Belivukova grupa. Na fotografijama su također prikazani i snajperi.

Slike je odlučio objaviti nakon Savjeta za nacionalnu sigurnost, na kojemu je bio s premijerkom Anom Brnabić i ministrom unutarnjih poslova Aleksandrom Vulinom.

Prije samog pokazivanja slika rekao je kako nisu odlučili pustiti snimku nedjela, ali i kako imaju slike na kojima su sakrili lica. Netom prije objave rekao je kako će se vidjeti "samo dvije osobe likvidirane na brutalan i monstruozan način".

Vulin je pak, uoči prikaza slika, upozorio gledatelje. "Sljedećih 30 sekundi maknite djecu od televizora, jer ovo što ćemo vam pokazati jednostavno je odvratno. Dugo smo se lomili hoćemo li vam prikazati ovo, dugo smo razmišljali hoćemo vam to napraviti tako da poštujemo zakon. Ovo što ćemo vam prikazati je odvratno, zastrašujuće, iako je samo manji dio onoga čime raspolažemo", zaključio je.

Vučić je još prošle nedjelje najavio kako će javnosti prikazati neke od najjezivijih dokaza protiv kriminalne grupacije okupljene oko Belivuka. Zaključio je kako će javnost u Srbiji i Europi ostati šokirana stravičnim zločinima navedene grupe.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene