Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Srbiji

Dvogodišnjakinju u vrtiću izgrizli i davili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvogodišnja devojčica iz Šapca preživela je u četvrtak u vrtiću 'Bambi' pravu torturu od svojih vršnjaka.

Devojčica je izgrižena po cijelom tijelu, oko vrata ima ozljede od davljenja, a liječnik joj je u uhu pronašao dječji zub! Dok je iživljavanje vršnjaka trajalo, u učionici, kako tvrde roditelji, nije bilo odgajatelja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na Kosovu Rođaci pretukli djevojčicu (4) nasmrt? "Kada sam je uzela u naručje, nije mogla hodati, samo je plakala" Madeleine McCann Novo otkriće Procurili sudski spisi: Otkriven stravičan zločin navodnog otmičara malene Maddie

Otac djevojčice za Press je izjavio da nije mogao da vjerovati svojim očima kad je vidio svoju djevojčicu. U učionici je, tražeći odgajatelje, zatekao nered i opći kaos. Nesretna djevojčica odmah je prebačena kod pedijatra, a potom na kirurgiju i zatim kod psihologa. Liječnici su u uhu djevojčice pronašli i dječji zubić, a navodno su vršnjaci djevojčici zamotali i šal oko vrata te je vukli po učionioci.

Nadležni u vrtiću potvrdili su su događaj i najavila unutarnju istragu. Direktorica ustanove izjavila je da je jedan dječak izgrizao djevojčicu, no nije pojasnila zašto su djeca bila bez nadzora odgajatelja. No, kako piše Press, osoblje vrtića tvrdi kako se sve dogodilo u periodu predviđenom za spavanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene