Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sila mu rekla da se ne javlja obitelji'

Vratio se iz trgovine nakon devet i pol godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radiša Živojinović iz srbijanskog sela Kulič kod Smedereva jednog je jutra, prije devet i pol godina, otišao do trgovine da kupi crijevo za traktor, ali se, sve do prije nekoliko dana, nije vratio.

Radiša je u trgovinu otišao 24. siječnja 2000. kao živahan crnokosi 40-godišnjak, a vratio se u subotu 13. lipnja 2009. godine oko ponoći, kao umorni 50-godišnjak, piše srbijanski Alo. Obitelji je ispričao da je bio u Beogradu, gdje je radio fizičke poslove na građevini, jer je 'od nečega morao živjeti'.

Pročitajte i ovo Gabriel Tatić Matijević Traje potraga Nestao 19-godišnjak, roditelji u šoku: "Mobitel doslovno uvijek ima sa sobom, a sada ga je ostavio u kući" Slika nije dostupna Australskom Hrvatu devet godina zbog oralnog i analnog zlostavljanja djevojčice

Sinov nestanak najteže je podnijela majka Radojka koja zaplače svaki put kada se sjeti beskonačnih sati čekanja. Sin joj je ispričao da je zaspao u vagonu i probudio se u Beogradu, piše Alo. Iako kroz njihovo selo ne prolazi željeznica, majka vjeruje 'da je neka sila sredila stvari na način na koje mi ne razumijemo'. Tako joj je sin objasnio dodavši kako mu je 'sila rekla da se ne javlja obitelji'.

>> Vukodlak napao pastira pa jahao na njemu

Nije poznato je li Radišina supruga, 46-godišnja Svetlana, jednako pomirljivo prihvatila suprugove razloge za tako dugačko izbivanje od kuće, piše Alo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene