Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao popraviti mehanizam

Vozača usisao kamion za odvoz smeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnika čistoće u Kaliforniji umalo je usmrtio njegov vlastiti kamion za odvoz smeća.

Nesreća se dogodila u gradu Bakersfieldu, a 62-godišnji vozač navodno je, prema riječima očevidaca, htio otčepiti nešto što je zapelo u mehanizmu za uvlačenje otpada u kamion, prenosi turnto23.com.

Pročitajte i ovo Svjetla na nebu iznad Kalifornije Snimke iz Kalifornije VIDEO Misteriozna vatrena svjetlost snimljena na nebu: "Nisam mogla vjerovati svojim očima" Kamion na cesti dobio vrtoglavu kaznu Koja neodgovornost: Pijan i bez ikakvih dokumenata vozio kamion i bježao policiji po Kaštelima

>> Kakav car: Medo smetlarskim kamionom došao u centar grada

Pokušavajući osloboditi mehanizam, vozača je isti usisao i prikliještio ga, tvrde očevici. Po dolasku vatrogasaca na mjesto događaja, vozač je bio pri svijesti i svjestan svega što se događa.

Vatrogasci su uspjeli odspojiti pneumatski mehanizam otvora za unos otpada u kamion te time osloboditi i nesretnog vozača, koji je u nesreći zadobio ozljedu ramena i noge.

Ross Kelly, zapovjednik vatrogasne postrojbe Bakersfielda napomenuo je kako nikad u životu nije imao sličnu intervenciju. na sreću, sve je završilo bez težih posljedica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene