Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač zelenog kamiona

Centimetri su ga dijelili od tragedije u Genovi: ''Vidio sam cestu koja se srušila, sa svim automobilima''

Vozač kamiona koji se zaustavio netom prije tragedije nije spreman dati intervju (Foto: AFP)
Vozač kamiona koji se zaustavio netom prije tragedije nije spreman dati intervju (Foto: AFP) Foto: Afp
Vozač kamiona samoposlužnog supermarketa Basko zaustavio se samo nekoliko centimetara od urušenog dijela mosta Morandi u Genovi. Prema riječima britanskih medija, tvrtka je otkrila da je 37-godišnji vozač neozlijeđen.

Kako prenosi britanski portal Daily mail, sretni vozač identificiran je kao 37-godišnji otac s inicijalima F. L.

Pročitajte i ovo Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga Poznato talijansko odredište Lake Garda Niz incidenata u susjedstvu Tragedija na poznatom jezeru: Utopila se mlada žena

Kamionom se vraćao iz prodavaonica prehrambenih namirnica duž ponentske rivijere i krenuo za skladište u predgrađu Bolzaneto, kada je naglim kočenjem zaustavio svoj kamion nekoliko centimetara od mjesta na kojem se urušio most Morandi i spasio se od tragedije.

"Vidio sam cestu koja se srušila, sa svim automobilima koji su se u tom trenutku nalazili ispred mene", rekao je vozač spasiocima koji su došli na mjesto tragedije. Nakon što je zaustavio svoj kamion, izišao je iz kabine i pobjegao na sigurno. 

Giovanni D'Alessandro, direktor supermarketa Basko, čija se hrana dostavljala u zelenom kamionu, javnosti je rekao kako vozač još nije spreman dati intervju. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene