Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njemačka policija započela je istragu nakon što je vozač kamiona preko svoje radio stanice uhvatio plač i vrištanje zlostavljanog dijeteta.


Alex Behnk uključio je svoju radio stanicu kako bi od centrale primio upute no umjesto potrebnih informacija ostao je frapiran kada je začuo zvukove strašnog zlostavljanja i vriskove djeteta. Behnk je ubrzo shvatio da je uhvatio zvukove s obližnjeg bebifona.

Vezani članci Aleksandra Dragičević - 1 Djevojčica koja je za dlaku izbjegla nalet Šemperova automobila: "Mi smo se igrali na nekoj livadi i on je naletio. Dječakova sestra je počela vrištati" Anja Šimpraga Pijani vozač koji je u Lici udario dijete i teško ga ozlijedio pa pokušao pobjeći predstojnik je ureda potpredsjednice Vlade

Vozač i dvojica kolega slušali su u nevjerici dok su stajali u jednoj ulici u Hamburgu. Zlostavljanje se nastavilo 30 minuta.

'Nikada nisam čuo da dijete tako strašno plače…Odjednom je nastupila tišina. Kada je dijete opet počelo plakati, zlostavljanje se nastavilo', rekao je Behnk te dodao kako je žena djetetu čak uputila i prijetnje smrću.

'Zadavit ću te ako ne prestaneš plakati!', prijetio je ženski glas.
Uznemireni vozač sve je odmah prijavio policiji koja je ubrzo započela istragu. Policijski službenici tražili su u okrugu od 200 metara jer je to prosječan doseg bebifona.

Policija je pokucala na sva vrata u susjedstvu međutim bez uspijeha. Pretpostavlja se da su vriskovi došli s uređaja većeg dosega od običnog bebifona.

'U tom slučaju, majka bi mogla živjeti u mnogo većem promjeru od točke s koje su uhvaćeni ti zvukovi', dodao je glasnogovornik policije.

Policija sada pokušava proširiti istragu iako će biti otežana, no nada se kako će uspjeti spasiti dijete iz teške situacije.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju