Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravični obred inicijacije

Vojniku zalijepili kapke, razdvojili ih skalpelom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Scott Parker, star 17 godina, podvrgnut je u vojsci stravičnom činu inicijacije u kojem su mu kapci slijepljeni ljepilom.

Prestravljeni Scott bačen je na krevet i podvrgnut nevjerojatnoj torturi, piše The Sun. Dogodilo se to u vojnoj bazi Dhekelia na Cipru prije dva mjeseca. Scotta su spasili narednici koji su usred noći čuli urlike iz sobe.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veliki skandal Trebali bi biti uzori, a prate ih smrti, gole fotografije i vandalizam Slika nije dostupna Najmlađi ima 17 godina VIDEO Snimljen tajni ritual mafijaške inicijacije!

Rastjerali su masu oko kreveta te Scotta sa slijepljenim kapcima prebacili u vojnu ambulantu. Liječnici su skalpelom prerezali liniju ljepila i odrezali Scottu trepavice. Trojica vojnika osumnjičenih za ovaj strašni čin naći će se pred sudom.

'Ovo je trebalo biti samo obred inicijacije, no sve je krenulo po zlu. Dečki su pili alkohol u svojim sobama i tako je sve počelo', rekla je obrana trojice optuženih. Obrana je naglasila kako Scottu nitko nije želio nauditi, no ljepilo mu je ušlo u oči i prouzročilo pravo agoniju.

Scott Parker prije vojnog roka živio je s majkom i ocem i nikada nije bio problematičan mladić. Dobro se oporavlja i ljepilo mu nije oštetilo vid, no trepavice mu još uvijek nisu narasle. 'Incident je pod istragom. Vojska ne dopušta i neodobrava bilo kakve incidente te kada budemo imali sve potrebne podatke, poduzet ćemo odgovarajuće korake', rekao je glasnogovornik vojske. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene