Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sportaš ubojica

Vođa bugarskih sumo hrvača vodio i skupinu ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik bugarske sumo federacije Petar Stojanov uhićen je pod sumnjom da je također vodio i skupinu plaćenih ubojica.

Posljednja dva mjeseca Stojanov je, zajedno s još dva muškarca bio u kriminalnoj grupi poznatijoj pod nazivom 'ubojice'. Policija ih je već jednom bila uhitila, ali su zbog nedostatka dokaza bili pušteni pod jamčevinom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SKANDAL U BRITANIJI Primio izbjeglu Ukrajinku pa dva tjedna poslije zbog nje ostavio ženu i djecu: "Dala sam joj krov nad glavom, evo kako mi se odužila" Sofija Gačić - 1 ZAHVALNA SVIMA Bakica Sofija iz Mečenčana napokon je dobila siguran krov nad glavom, ali i sustanare - malene žute piliće

>> Bugarska: Uhićena banda plaćenih ubojica

Međutim, sud u gradu Shumen odlučio je sada Stojanova ostaviti iza rešetaka i to zbog pojavljivanja novih dokaza. Policija ga je uhitila prije tri dana u bolnici u Sofiji. Naime, Stojanov je mislio kako će lažnom bolešću spriječiti uhićenje.

Sud u Shumanu ga tereti za umiješanost u nekoliko ubojstava, riječ je o dvojici poslovnih ljudi i jednom odvjetniku. Također, u Sofiji ga traže zbog istrage o ubojstvu predsjednika nogometnog kluba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene