Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobičan poremećaj spavanja

Vodi ljubav cijelu noć, a ujutro se ničeg ne sjeća

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljepuškasta Haley Batty pati od neobičnog poremećaja u snu zbog kojeg svi njezini dečki nisu mogli spavati.

Radi se o stanju zbog kojeg ne može prestati sa seksom cijele noći. No problem je u tome jer se sve događa tijekom sna, a ujutro se ničeg ne sjeća. Ipak daleko je to od ispunjenog ljubavnog života. Naime, Haley je već promijenila mnogo muškaraca jer niti jedan do sada nije uspijevao zadovoljiti njezine potrebe i maratonske seksualne radnje tijekom noći.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kad sunce utone, breza klone Znanstvena studija: Po prvi put pronađen dokaz da drveće spava Slika nije dostupna San je bitan Manjak sna mogao bi imati kobne posljedice!

Partnerima je također smetalo to što se nakon njihovih cijelo noćnih napora ne bi sjećala apsolutno ničega. 'Mogu imati odnose i do 3 ili 4 puta, no ujutro se ničeg ne sjećam. Moj zadnji dečko u početku se zaista trudio, ali na kraju smo prekinuli jer mu je postalo previše čudno voditi ljubav s nekim tko toga nije svjestan', objašnjava Haley. Dodaje kako njezin problem ima i medicinsko ime. Riječ je naime o seksomniji, stanju sličnom mjesečarenju, osim što osoba ne hoda u snu, nego prakticira seks.

Svoje simptome prvi je put primijetila s 19 godina, kada je počela živjeti s cimericom. 'Rekla mi je da sam uzdisala i stenjala kao da s nekim vodim ljubav. Došla je vidjeti jesam li u redu dok sam se ja previjala u snu. Nakon godinu dana, zahtijevala je da se odselim. 'Bila je zgrožena. Moje stenjanje budilo ju je svaku noć', prisjeća se kroz smijeh Haley.

Ubrzo nakon toga otkrila je o čemu se radi. 'Upoznala sam tog dečka i igrom slučaja završili smo u krevetu. Idući dan se čudio kako nisam umorna.' Kada mu je rekla da se dobro naspavala odgovorio je: 'Pa baš i nisi. Zajedno smo proveli noć sve do 6 ujutro'. 'Nasmijala sam se jer nisam o tome imala pojma, i zapravo, malo me cijela situacija uplašila', dodaje Haley. Nakon toga mnoge muškarce odbilo je njeno stanje poznato kao seksomnija.

Uskoro namjerava početi s tretmanom kod psihoterapeuta kako bi napokon riješila svoj problem te uspostavila normalan odnos s muškarcem. 'Neugodno je kada se probudite pored osobe, a nemate pojma što ste s njom radili. Sve što želim jest normalan ljubavni život kojeg ću biti svjesna', objašnjava Haley.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene