Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Lopov zapeo u kući zbog vezice tenisice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pokušaj provale u Dartfordu završio je salvama smijeha slučajnih prolaznika, a nespretnog lopova kojem je vezica tenisice zapela za prozor zbog čega je visio naglavačke, čak su fotografirali.

Lopovu Johnu Pearceu prilikom pljačke jedne kuće zapela je noga za prozor nakon što je razbio staklo i pokušao se uvući u dom 44-godišnjeg Paula Ivesa.

Pročitajte i ovo Vlasnik psa koji je izgrizao djevojčicu - 3 BIO JE PIJAN, A PAS JE POBJEGAO Vlasnik psa koji je ugrizao djevojčicu (5) za nogu: "Daj odje*ite!" Ilustracija Hitna intervencija Radnici na deponiju smeća ugledali prizor, noge su im se odsjekle: Krenula je potraga za neodgovornim vlasnikom

Kada je vlasnik stigao u kuću vidio je lopova kako visi na prozoru, a u ruci je imao čekić u i isprva zanijekao da je provaljivao u kuću. Rekao je Paulu da je primjetio kako je netko drugi pokušao provaliti u kuću i odlučio ga zaustaviti. Oslobođen je nakon što je Ives pozvao policiju i medicinsku pomoć koja mu je oslobodila vezicu i pomogla mu da siđe dolje.

Crven u licu, 32-godišnji lopov pojavio se ovaj tjedan pred sudom na kojem je priznao provaljivanje u kuću s namjerom pljačke.

'Ovo je valjda najgluplji lopov na svijetu', komentirao je 44-godišnji Paul.

'Pokušao sam zaustaviti provalnike', rekao John je Paulu nakon što ga je zatekao u kući u nebičnom položaju.

Dok je visio naglavačke, mala skupina prolaznika skupila se i počela se rugati uljezu, dok su ga drugi fotografirali.

'Visio je naglavačke. Njegovo je tijelo bilo u kući, a on je bio zapeo u prozoru s nogom vani. Što se više borio, više se zaglavio. Kada smo došli kući, još uvijek je imao čekić u ruci koji je iskoristio kako bi razbio glavni prozor. Tražio je da ga pustimo, ali mi na to nismo pristali. Govorio je kako nije učinio ništa loše, već je pokušao zautraviti provalnike.Nakon toga smo se dobro nasmijali', rekla je Ivesova djevojka Angela Gloyn.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene