Pokušaj provale u Dartfordu završio je salvama smijeha slučajnih prolaznika, a nespretnog lopova kojem je vezica tenisice zapela za prozor zbog čega je visio naglavačke, čak su fotografirali.


Lopovu Johnu Pearceu prilikom pljačke jedne kuće zapela je noga za prozor nakon što je razbio staklo i pokušao se uvući u dom 44-godišnjeg Paula Ivesa.

Vezani članci Kupaonica, ilustracija (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Uređivao kupaonicu pa pet dana ostao zaglavljen u sklopivim ljestvama Privođenje osumnjičenih na sud u Dubrovniku, uhvaćenih u pokušaju prenošenja 340 kg marihuane preko granice (Foto: PIXSELL) - 1 Dubrovnik: Privedeni vlasnik turističke agencije i vozač koji je u autobusu pokušao prokrijumčariti 341,8 kilograma marihuane

Kada je vlasnik stigao u kuću vidio je lopova kako visi na prozoru, a u ruci je imao čekić u i isprva zanijekao da je provaljivao u kuću. Rekao je Paulu da je primjetio kako je netko drugi pokušao provaliti u kuću i odlučio ga zaustaviti. Oslobođen je nakon što je Ives pozvao policiju i medicinsku pomoć koja mu je oslobodila vezicu i pomogla mu da siđe dolje.

Crven u licu, 32-godišnji lopov pojavio se ovaj tjedan pred sudom na kojem je priznao provaljivanje u kuću s namjerom pljačke.

'Ovo je valjda najgluplji lopov na svijetu', komentirao je 44-godišnji Paul.

'Pokušao sam zaustaviti provalnike', rekao John je Paulu nakon što ga je zatekao u kući u nebičnom položaju.

Dok je visio naglavačke, mala skupina prolaznika skupila se i počela se rugati uljezu, dok su ga drugi fotografirali.

'Visio je naglavačke. Njegovo je tijelo bilo u kući, a on je bio zapeo u prozoru s nogom vani. Što se više borio, više se zaglavio. Kada smo došli kući, još uvijek je imao čekić u ruci koji je iskoristio kako bi razbio glavni prozor. Tražio je da ga pustimo, ali mi na to nismo pristali. Govorio je kako nije učinio ništa loše, već je pokušao zautraviti provalnike.Nakon toga smo se dobro nasmijali', rekla je Ivesova djevojka Angela Gloyn.