Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vojska zauzela Kafarzit

Više od 2000 Sirijaca u tri dana pobjeglo u Tursku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 2000 Sirijaca je bježeći od nasilja tijekom posljednja tri dana stiglo u Tursku, objavio je u utorak turski centar za krizne situacije.

U logorima na jugu Turske u utorak je bilo 26.747 sirijskih izbjeglica ili 2.214 ljudi više nego u subotu, prema podacima centra za krizne situacije. Izbjeglice pristižu u Tursku dok se u Siriji nastavlja nasilje posebice na sjeverozapadu zemlje, koji graniči s Turskom, unatoč planu izlaska iz krize posrenika Arapske lige i UN-a Kofija Annana, koji se za sada ne poštuje.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Kamp za izbjeglice u Turskoj (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Izbjeglice iz Sirije Reporterka Dnevnika Nove TV iz izbjegličkog kampa u Turskoj: "Jedan pedijatar na 2000 djece, svi rade..."

>> Sirijske vlasti diplomate 17 zemalja označile kao nepoželjne

Sirijska vojska je u utorak zauzela mjesto Kafarzitu u pokrajini Hami u središtu Sirije nakon tri dana silovitog bombardiranja, izvijestio je Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR) koji je obznanio da je u nasilju smrtno stradalo šest ljudi.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene