Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vila na Floridi počela je propadati u zemlju. Djelomično se urušila kada je ispod nje nastala rupa u zemlji, u ponedjeljak rano ujutro po lokalnom vremenu.


Oko 30 posto vile urušilo se oko 3 sata ujutro na području Summer Bay Resorta na Floridi. Vila je ubrzo evakuirana, rekao je šef spasioca Tony Cuellar, javlja Fox News.

>> VIDEO Bager PROPAO u zemlju!

Vezani članci Dječak s pištoljem, ilustracija Videoigra kao inspiracija: 14 godišnjakinja i 12-godišnjak pobjegli iz doma za nezbinutu djecu, pronašli pištolje i pucali na policajce Autobus je u Osijeku propao u rupu u Ulici kralja Petra Svačića - 2 Vozač autobusa koji je propao u rupu za DNEVNIK.hr: "Vozim 30 godina i ovo još nisam doživio"

Rupa u zemlji stvorila se ispod središta vile i promjera je 18 metara, a duboka 4,5. Strahuje se da bi se vila mogla urušiti u cijelosti jer se rupa produbljuje.

U vili su 24 stana i u njima je u trenutku kada je počelo urušavanje živjelo 20 osoba. Radi predostrožnosti evakuirana je i susjedna vila. 

Kratko nakon pomoći stanovnici su osjetili podrhtavanje te su nazvali hitnu službu 911, a već do 3 ujutro urušilo se 30 posto kuće.

Naknadno se pojavila amaterska snimka na kojoj se vidi kako rupa u noćnim satima guta dio kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook