Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga u Portugalu

Vidovnjak: Znam gdje je tijelo Madeleine McCann!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan vidovljak iz Njemačke tvrdi da ide u Portugal iskopati tijelo Madeleine McCann.

Madeleine McCann, nestala 2007. godine u Portugalu, mrtva je i njezino je tijelo ondje zakopano, tvrdi 43-godišnji Michael Schneider, piše Berliner Kurier.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Navodno je tijelo zakopano u blizini mjesta Albufeir, kamo on putuje u utorak. Potraga će, prema njegovim riječima, izgledati tako da prvo meditira, a nakon toga će uz pomoć pasa za potragu i portugalske policije pronaći i iskopati njezine ostatke.

Identificiran muškarac upleten u otmicu Madeleine McCann

'Pretraživat ću 30 do 40 metara oko mjesta na kojem bi se tijelo moglo nalaziti. Na samom mjestu ću znati više', rekao je Schneider.

Obitelj McCann nije komentirala ovaj pothvat.Podsjetimo, Maddie McCann nestala je u svibnju 2007. godine na obiteljskom odmoru u Portugalu. U vrijeme nestanka roditelji su tada trogodišnju Maddie i još dvoje svoje male djece ostavili u apartmanu dok su s prijateljima večerali u obližnjem tapas baru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene